Maatwerk

Maatwerk

Heeft u hele specifieke wensen? Of organiseert u een feest, evenement of festival met meerdere tenten? Dat vraagt om maatwerk. 24Tent gaat graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken en staat u bij, van planning tot opzet. Samen maken we uw feest tot een succes!

Stretchtent op maat

Wij leveren stretchtenten op maat voor festivals, grote bedrijfsevenementen of particuliere feesten. Wilt u meerdere tenten opzetten? Dan staat een van onze adviseurs voor u klaar.
Samen met de adviseur bespreekt u de wensen voor uw evenement en kijken we wat de mogelijkheden zijn. Onze adviseurs weten alles van evenementenorganisatie, -techniek en -logistiek, waardoor we snel tot een passende oplossing komen.

Stretchtent op maat in 3 stappen

Wilt u een evenement organiseren met meer dan 1 tent? Dan gaan we over tot maatwerk. Hoe gaat dit precies in zijn werk?

1. Contact opnemen
Neem contact met ons op door te bellen naar 088-0108230 of door het contactformulier in te vullen. Geef alvast aan om wat voor feest het gaat en wat de eventuele wensen zijn. Heeft u al zicht op de locatie, datum en het aantal gasten? Ook dit horen wij alvast graag.

2. Offerte opmaak
Binnen 2 werkdagen neemt één van de adviseurs van 24Tent contact met u op om de mogelijkheden telefonisch te bespreken. Als het nodig is, komt onze adviseur bij u persoonlijk langs om ter plekke goed te kunnen adviseren.
Voelt u zich op uw gemak bij onze werkwijze en heeft u het idee dat wij uw evenement naar behoeven kunnen organiseren? Dan maken wij naar aanleiding van het gesprek een offerte op.

3. Opdracht uitvoeren
Wanneer u akkoord gaat met de offerte gaan we over tot het uitvoeren van de opdracht. Hoe dit in zijn werk gaat verschilt per evenement, maar een aantal zaken zijn altijd hetzelfde:

● Wij maken heldere afspraken;
● Wij leveren kwaliteit;
● U heeft altijd tot 1 contactpersoon die op de hoogte is van al uw wensen.

Heldere afspraken, 1 contactpersoon.
In de organisatie van uw evenement met maatwerk stretchtenten houdt 24Tent de lijnen kort. Wij zorgen dat er geen tussenschakels zijn en er altijd 1 contactpersoon is, die op de hoogte is van uw evenement en wensen. Dit is fijn voor u, maar ook voor ons. Omdat al onze teamleden ervaring hebben in de evenementenorganisatie, -techniek en -logistiek kan er snel geschakeld worden en kunnen heldere afspraken worden gemaakt en opgevolgd.
Organiseert u een evenement met meerdere tenten? Dat vraagt om maatwerk! Bel 088-0108230 of ga naar het contactformulier >

reCAPTCHA is required.