Verkoop

Verkoop

Geeft u regelmatig feesten waarbij keer-op-keer een stretchtent nodig is? Of heeft u een locatie waarbij de stretchtent langere tijd staat? Dan kan het wellicht handig zijn om een stretchtent te kopen! U hoeft hem dan niet steeds opnieuw te huren, maar hebt het gemakkelijk altijd op uw locatie binnen handbereik.

Verkoop stretchtent

Een stretchtent kopen kan de ideale oplossing zijn voor horecagelegenheden, feestlocaties, officiële trouwlocaties of particuliere gastheren en gastvrouwen. Doordat wij onze tenten in al maten aanbieden, is er voor elke gelegenheid of locatie een passende tent die voor langere periode gebruikt kan worden. Wij adviseren graag over de mogelijkheden en het onderhoud.
24Tent zorgt dat er geen tussenschakels zijn en er altijd 1 persoon is die op de hoogte is van uw evenement en behoeften. Dit is fijn voor u, maar ook voor ons. Omdat al onze teamleden ervaring hebben in de evenementenorganisatie, -techniek en -logistiek kan er snel geschakeld worden en kunnen heldere afspraken worden gemaakt en nageleefd.

Verkoop stretchtent in 3 stappen

Wilt u een stretchtent vaak of voor langere tijd gebruiken voor uw horecagelegenheid, feestlocatie, trouwlocatie of particuliere feest? Dan adviseren we u een stretchtent te kopen. Hoe gaat dit precies in zijn werk?

1. Contact opnemen
U neemt contact met ons op door te bellen naar 088 – 010 82 30 of door het contactformulier in te vullen. Geef alvast aan wat uw specifieke situatie is.

2. Offerte opmaak
Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met u op om de mogelijkheden telefonisch te bespreken. Voelt u zich op uw gemak bij onze werkwijze en denkt u dat wij u kunnen voorzien in een uitstekende tent voor uw locatie? Dan maken wij naar aanleiding van het gesprek een offerte op.

3. Opdracht uitvoeren
Wanneer u akkoord gaat met de offerte gaan we over tot het uitvoeren van de opdracht. Hoe dit in zijn werk gaat verschilt per aanvraag en locatie, maar een aantal zaken zijn altijd hetzelfde:

● Wij maken heldere afspraken;
● Wij leveren kwaliteit;
● U heeft altijd tot 1 contactpersoon die op de hoogte is van al wensen.

Zoekt u een tent voor veelvuldig of langdurig gebruik op uw locatie? Koop dan een stretchtent! Bel 088 – 010 82 30 of ga naar het contactformulier >