Verjaardag eens goed vieren?

Stel snel en eenvoudig uw stretchtent samen!

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Wilt u uw verjaardag eens écht goed vieren?! Vindt u het prettiger om uw gasten buiten te ontvangen? Of houdt u het binnen liever netjes? Bij 24Tent bent u aan het juiste adres! Al vanaf 20 personen is het mogelijk een sfeervolle ambiance neer te zetten voor een uniek verjaardagsfeest. Maar ook als u 150 gasten wilt ontvangen, biedt een stretchtent uitstraling en comfort.

Indien u dat wenst, kunnen wij ook voor een passende inrichting zorgen in de stijl die u zelf wenst. Gezelige lampjes erin? Regelen we graag! Kortom, wij kunnen alles verzorgen, maar het feest moet u zelf maken!

 • Huur een stretchtent voor uw verjaardag!

  Op zoek naar een stretchtent voor uw verjaardag? Door middel van de configurator geeft u al uw wensen in een paar klikken aan ons door. U krijgt van ons een vrijblijvende prijsindicatie en nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

  Wilt u ook een inrichting huren?
  Naast de verhuur van stretchtenten, verhuren wij ook elke inrichting die u zich maar kunt voorstellen. Wij regelen het graag voor u. Kijk hier voor de mogelijkheden.

 • Vraag uw offerte aan

  Bent u benieuwd naar een kostenindicatie voor uw droomtent? Wat voor type gelegenheid betreft het? Hoeveel personen? Wilt u tevens een inrichting huren en gaat u compleet in stijl? Laat het ons weten en u ontvangt uw prijsindicatie geheel vrijblijvend in uw mailbox.

  Mail niet ontvangen? Controleer dan uw ongewenste e-mail. Staat hij daar ook niet dan zijn we te bereiken op 088 010 8230. We kijken graag met u mee!

 • Locatie
  Heel NL
 • Opbouwtijd
  4 uur
 • Formaat
  25-400 m2
 • Kleur
  Sandcream
Gebruik Calculator

Aanvullende mogelijkheden voor uw verjaardag

De voordelen van een stretchtent op een rij

1. U kunt zelf de vorm en afmeting bepalen. Met een beetje creativiteit kan een stretchtent daarom op bijna iedere locatie gebouwd worden;

2. Een stretchtent heeft uitstraling en geeft sfeer; daarmee is een stretchtent veel meer dan alleen een overkapping;

3. Een stretchtent is goed aanpasbaar aan de weersomstandigheden; voor extra beschutting kunnen de zijkanten omlaag getrokken worden of kunnen zijwanden geplaatst worden;

4. Een stretchtent kan snel en eenvoudig opgebouwd worden. Er is geen zwaar materieel voor nodig;

5. Bij ons regelt u alles-onder-één dak; niet alleen de tent, maar ook de inrichting, verlichting en accessoires indien u dat wenst;

6. Onze ervaren binnendienst helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes om uw feest tot een onvergetelijke dag te maken.

Uiteraard zijn onze tenten wind- en waterdicht en brandveilig. Kortom: een stretchtent biedt vele voordelen. Heeft u toch nog aanvullende vragen? Neem contact op via ons contactformulier of bel naar 088 – 010 8230.

Huur uw stretchtent in vijf stappen

Wilt u een stretchtent huren voor uw horecagelegenheid, feestlocatie, trouwlocatie of particuliere feest? Regel het eenvoudig en snel online bij 24Tent.


1. Contact
Wij zijn bereikbaar op: 088 – 010 8230 of gebruik ons contactformulier om uw vraag te stellen. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met onze configurator.


2. Wensen
Samen nemen wij uw wensen en de mogelijkheden door. Onze ervaren medewerkers helpen u met het maken van de juiste keuzes om uw feest onvergetelijk te maken.


3. Offerte
Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Voelt u zich op uw gemak bij onze werkwijze dan brengen we samen uw evenement in kaart en maken we eventueel de offerte op.


4. Bouwen
Als u akkoord bent, maken we verdere afspraken over bouwdata, contactmomenten en betaalafspraken. Hoe dit in zijn werk gaat verschilt per aanvraag en locatie.


5. Service
Ook als er zich wijzigingen voordoen, het weer anders is dan verwacht of als er andere onverwachte zaken zich voordoen, zijn we er voor u.

Gebruik Calculator