Overige evenementen

Laat u vrijblijvend informeren over mogelijkheden voor uw locatie

Voor al uw feesten en partijen!

Regel alles voor uw evenement onder-één-dak. Of u nu een geweldig tuinfeest wilt geven, u verjaardag eens goed wilt vieren. Overweegt u om een receptie te geven? Of wilt u een bruiloft op een unieke manier? Wij kunnen het allemaal voor u regelen. Wilt u het klein en intiem houden? Of gaat u eens groots uitpakken? Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee over de mogelijkheden op uw locatie.

Wanneer u een stretchtent huurt kunt u alle kanten op. Al vanaf 20 personen is het mogelijk een sfeervolle ambiance neer te zetten. Maar ook als u groots wilt uitpakken biedt een stretchtent uitstraling en comfort voor uw gasten. Wij leveren dan natuurlijk niet alleen de tent, maar als u dat wenst zorgen wij ook voor de inrichting en de verlichting. Kortom: wij kunnen alles verzorgen, maar het feest moet u zelf maken.

 • Vraag eenvoudig advies aan voor uw evenement!

  Door middel van de configurator geeft u al uw wensen in een paar klikken aan ons door. U krijgt van ons een vrijblijvende prijsindicatie en nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

  Maak gebruik van onze kennis en regel alles bij één en dezelfde partij
  Naast de verhuur van stretchtenten, verhuren wij ook elke inrichting die u zich maar kunt voorstellen en daarbij behorende verlichting. Houdt u van “Strak wit”, “Industrieel” of toch liever “Steigerhout”? Wij regelen het graag voor u. Kijk hier voor de mogelijkheden.

 • Vraag uw offerte aan

  Bent u benieuwd naar een kostenindicatie voor uw evenement? Laat het ons weten via de configurator en u ontvangt uw prijsindicatie geheel vrijblijvend in uw mailbox.

  Mail niet ontvangen? Controleer dan eerst uw ongewenste e-mail. Staat hij daar ook niet dan zijn we bereikbaar op 088 010 8230. We kijken graag met u mee.

 • Locatie
  Heel NL
 • Opbouwtijd
  +/- 4 uur
 • Formaat
  25-400 m2
 • Kleur
  Sandcream
Gebruik Calculator

Aanvullende mogelijkheden voor uw evenement

De voordelen van een stretchtent op een rij

1. U kunt zelf de vorm en afmeting bepalen. Met een beetje creativiteit kan een stretchtent daarom op bijna iedere locatie gebouwd worden;

2. Een stretchtent heeft uitstraling en geeft sfeer; daarmee is een stretchtent veel meer dan alleen een overkapping;

3. Een stretchtent is goed aanpasbaar aan de weersomstandigheden; voor extra beschutting kunnen de zijkanten omlaag getrokken worden of kunnen zijwanden geplaatst worden;

4. Een stretchtent kan snel en eenvoudig opgebouwd worden. Er is geen zwaar materieel voor nodig;

5. Bij ons regelt u alles-onder-één dak; niet alleen de tent, maar ook de inrichting, verlichting en accessoires indien u dat wenst;

6. Onze ervaren binnendienst helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes om uw bedrijfsfeest tot een onvergetelijke dag te maken.

Uiteraard zijn onze tenten wind- en waterdicht en brandveilig. Kortom: een stretchtent biedt vele voordelen. Heeft u toch nog aanvullende vragen? Neem contact op via ons contactformulier of bel naar 088 – 010 8230.

Huur uw stretchtent in vijf stappen

Wilt u een stretchtent huren voor uw evenement? Regel het eenvoudig en snel online bij 24Tent.


1. Contact
Wij zijn bereikbaar op: 088 – 010 8230 of gebruik ons contactformulier om uw vraag te stellen. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met onze configurator.


2. Wensen
Samen nemen wij uw wensen en de mogelijkheden door. Onze ervaren medewerkers helpen u met het maken van de juiste keuzes om uw feest onvergetelijk te maken.


3. Offerte
Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Voelt u zich op uw gemak bij onze werkwijze dan brengen we samen uw evenement in kaart en maken we eventueel de offerte op.


4. Bouwen
Als u akkoord bent, maken we verdere afspraken over bouwdata, contactmomenten en betaalafspraken. Hoe dit in zijn werk gaat verschilt per aanvraag en locatie.


5. Service
Ook als er zich wijzigingen voordoen, het weer anders is dan verwacht of als er andere onverwachte zaken zich voordoen, zijn we er voor u.

Gebruik Calculator