Huur een stretchtent voor uw festival!

Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan
Huur een inrichting die perfect aansluit bij uw festival.

Een hip en uniek concept voor ieder festival

Waar je als organisator van een festival ook voor gaat; de stretchtent biedt altijd uitstraling en comfort. Met stretchtenten creëer je net even dat kleine beetje extra festivalgevoel waar iedereen zo van houdt!

Als u een stretchtent huurt kunt u alle kanten op. Al vanaf 20 personen is het mogelijk een sfeervolle ambiance neer te zetten. Maar ook als groots wilt uitpakken, biedt een stretchtent uitstraling en comfort voor uw bezoekers. Door tenten te koppelen, kan er een unieke setting geheel naar eigen wens worden gecreëerd. Maak daarnaast vooral gebruik van onze kennis en laat u adviseren.

Wij leveren dan natuurlijk niet alleen de tent, maar als u dat wenst zorgen wij ook voor de inrichting en de verlichting. Meer weten? Wij zijn bereikbaar op info@24tent.nl of op 088-0108230.

 • Huur een stretchtent voor uw festival!

  Creëer een festivalsetting met een stretchtent. Door middel van de configurator geeft u al uw wensen in een paar klikken aan ons door. U krijgt van ons een vrijblijvende prijsindicatie en nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

  Wilt u ook een inrichting huren?
  Naast de verhuur van stretchtenten, verhuren wij ook elke inrichting die u zich maar kunt voorstellen. Wij regelen het graag voor u. Kijk hier voor de mogelijkheden.

 • Vraag uw offerte aan

  Bent u benieuwd naar een kostenindicatie voor uw droomtent? Laat het ons weten en u ontvangt uw prijsindicatie geheel vrijblijvend in uw mailbox.

  Mail niet ontvangen? Controleer dan uw ongewenste e-mail. Staat hij daar ook niet, dan zijn we te bereiken op 088 010 8230. We kijken graag met u mee!

 • Locatie
  Heel NL
 • Opbouwtijd
  4 uur
 • Formaat
  25-400 m2
 • Kleur
  Sandcream
Gebruik Calculator

Aanvullende mogelijkheden voor uw festival

De voordelen van een stretchtent op een rij

1. U kunt zelf de vorm en afmeting bepalen. Met een beetje creativiteit kan een stretchtent daarom op bijna iedere locatie gebouwd worden;

2. Een stretchtent heeft uitstraling en geeft sfeer; daarmee is een stretchtent veel meer dan alleen een overkapping;

3. Een stretchtent is goed aanpasbaar aan de weersomstandigheden; voor extra beschutting kunnen de zijkanten omlaag getrokken worden of kunnen zijwanden geplaatst worden;

4. Een stretchtent kan snel en eenvoudig opgebouwd worden. Er is geen zwaar materieel voor nodig;

5. Bij ons regelt u alles-onder-één dak; niet alleen de tent, maar ook de inrichting, verlichting en accessoires indien u dat wenst;

6. Onze ervaren binnendienst helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes om uw feest tot een onvergetelijke dag te maken.

Uiteraard zijn onze tenten wind- en waterdicht en brandveilig. Kortom: een stretchtent biedt vele voordelen. Heeft u toch nog aanvullende vragen? Neem contact op via ons contactformulier of bel naar 088 – 010 8230.

Huur uw stretchtent in vijf stappen

Organiseert u een festival en wilt u daar een stretchtent voor huren? Regel het eenvoudig en snel online bij 24Tent.


1. Contact
Wij zijn bereikbaar op: 088 – 010 8230 of gebruik ons contactformulier om uw vraag te stellen. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met onze configurator.


2. Wensen
Samen nemen wij uw wensen en de mogelijkheden door. Onze ervaren medewerkers helpen u met het maken van de juiste keuzes om uw feest onvergetelijk te maken.


3. Offerte
Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Voelt u zich op uw gemak bij onze werkwijze dan brengen we samen uw evenement in kaart en maken we eventueel de offerte op.


4. Bouwen
Als u akkoord bent, maken we verdere afspraken over bouwdata, contactmomenten en betaalafspraken. Hoe dit in zijn werk gaat verschilt per aanvraag en locatie.


5. Service
Ook als er zich wijzigingen voordoen, het weer anders is dan verwacht of als er andere onverwachte zaken zich voordoen, zijn we er voor u.

Gebruik Calculator