Bruiloft organiseren?

Creëer een unieke en sfeervolle ambiance door middel van een stretchtent!

Uw droombruiloft is in goede handen

Het gaat eindelijk gebeuren, de grote vraag is gesteld! Die ene dag in uw leven moet natuurlijk perfect zijn. Creëer de perfecte locatie om elkaar het JA-woord te geven; dineer in stijl en maak het trouwfeest uniek met 24Tent.

Al vanaf 20 personen is het mogelijk een sfeervolle ambiance neer te zetten. Ook als u groots wilt uitpakken, biedt een stretchtent uitstraling en comfort voor uw gasten. Wij leveren dan natuurlijk niet alleen de tent, maar als u dat wenst zorgen wij ook voor de inrichting en de verlichting.

Kortom: wij kunnen alles verzorgen, zelfs op de grote dag zelf als dat nodig is. En het feest zelf? Dat moet u natuurlijk zelf maken. Maar dat gaat zeker lukken in zo’n ambiance!

 • Samen creëren we de perfecte trouwlocatie!

  Door middel van de configurator geeft u al uw wensen in een paar klikken aan ons door. U krijgt van ons een vrijblijvende prijsindicatie en nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

  Een bruiloft is maatwerk
  Naast stretchtenten, verhuren wij ook elke inrichting die u zich maar kunt voorstellen. Houdt u van “Strak wit”, “Industrieel” of toch liever “Steigerhout”? Wij regelen het graag voor u. Kijk hier voor de mogelijkheden. Wij hebben al vele bruiloften mogen organiseren. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

 • Vraag uw offerte aan

  Bent u benieuwd naar een kostenindicatie voor uw droombruiloft? Laat het ons weten en u ontvangt uw prijsindicatie geheel vrijblijvend in uw mailbox.

  Mocht u de mail niet hebben ontvangen, controleer dan eerst uw ongewenste e-mail. Staat hij daar ook niet dan zijn we te bereiken op 088 010 8230. We kijken graag even met u mee.

 • Locatie
  Heel NL
 • Opbouwtijd
  +/- 4 uur
 • Formaat
  25-400 m2
 • Kleur
  Sandcream
Gebruik Calculator

Doe inspiratie op voor uw trouwfeest

De voordelen van een stretchtent op een rij

1. U kunt zelf de vorm en afmeting bepalen. Met een beetje creativiteit kan een stretchtent daarom op bijna iedere locatie gebouwd worden;

2. Een stretchtent heeft uitstraling en geeft sfeer; daarmee is een stretchtent veel meer dan alleen een overkapping;

3. Een stretchtent is goed aanpasbaar aan de weersomstandigheden; voor extra beschutting kunnen de zijkanten omlaag getrokken worden of kunnen zijwanden geplaatst worden;

4. Een stretchtent kan snel en eenvoudig opgebouwd worden. Er is geen zwaar materieel voor nodig;

5. Bij ons regelt u alles-onder-één dak; niet alleen de tent, maar ook de inrichting, verlichting en accessoires indien u dat wenst;

6. Onze ervaren binnendienst helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes om uw feest tot een onvergetelijke dag te maken.

Uiteraard voldoen onze tenten aan alle keurmerken en zijn ze wind- en waterdicht en brandveilig. Heeft u toch nog aanvullende vragen? Neem contact op via ons contactformulier of bel ons: 088 – 010 8230.

Regel uw bruiloft in vijf stappen

Wilt u een stretchtent en/of inrichting huren voor uw trouwlocatie? Regel het eenvoudig en snel online bij 24Tent.


1. Contact
Wij zijn bereikbaar op: 088 – 010 8230 of gebruik ons contactformulier om uw vraag te stellen. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met onze configurator.


2. Wensen
Samen nemen wij uw wensen en de mogelijkheden door. Onze ervaren medewerkers helpen u met het maken van de juiste keuzes om uw feest onvergetelijk te maken.


3. Offerte
Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Voelt u zich op uw gemak bij onze werkwijze dan brengen we samen uw bruiloft in kaart en maken we eventueel de offerte op.


4. Bouwen
Als u akkoord bent, maken we verdere afspraken over bouwdata, contactmomenten en betaalafspraken. Hoe dit in zijn werk gaat verschilt per aanvraag en locatie.


5. Service
Ook als er zich wijzigingen voordoen, het weer anders is dan verwacht of als er andere onverwachte zaken zich voordoen, zijn we er voor u.

Gebruik Calculator