Regel uw bedrijfsfeest via 24Tent

Laat u vrijblijvend informeren over mogelijkheden voor uw locatie.

Organiseer een bedrijfsfeest om nooit te vergeten!

Denkt u over een personeelsfeest? Droomt u ervan om al uw mensen weer eens samen te zien lachen en een borrel te zien drinken? Heeft u een jubilaris of bestaat uw bedrijf zoveel jaar? Dan is een stretchtent de ideale oplossing. Regel alles onder één dak voor het organiseren van uw bedrijfsfeest met 24Tent.

Wanneer u een stretchtent huurt kunt u alle kanten op. Al vanaf 20 personen is het mogelijk een sfeervolle ambiance neer te zetten. Door verschillende doeken te koppelen, kunnen wij echter ook de ideale locatie creëren voor een paar honderd medewerkers. Een stretchtent biedt in alle gevallen veel sfeer en gezelligheid aan uw mensen. Wij leveren niet alleen de tent, maar adviseren ook over de inrichting en verlichting.

 • Vraag eenvoudig advies aan voor uw bedrijfsfeest!

  Door middel van de configurator geeft u al uw wensen in een paar klikken aan ons door. U krijgt van ons een vrijblijvende prijsindicatie en nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

  Maak gebruik van onze kennis
  Naast de verhuur van stretchtenten voor bedrijfsfeesten, verhuren wij ook elke inrichting die u zich maar kunt voorstellen en daarbij behorende verlichting. Wij regelen het graag. Kijk hier voor de mogelijkheden.

 • Vraag uw offerte aan

  Bent u benieuwd naar een kostenindicatie voor uw bedrijfsfeest? Laat het ons weten via de configurator en u ontvangt uw prijsindicatie geheel vrijblijvend in uw mailbox.

  Mocht u de mail niet hebben ontvangen, controleer dan eerst uw ongewenste e-mail. Staat hij daar ook niet dan zijn we te bereiken op 088 010 8230. We kijken graag met u mee.

 • Locatie
  Heel NL
 • Opbouwtijd
  +/- 4 uur
 • Formaat
  25-400 m2
 • Kleur
  Sandcream
Gebruik Calculator

Aanvullende mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest

De voordelen van een stretchtent op een rij

1. U kunt zelf de vorm en afmeting bepalen. Met een beetje creativiteit kan een stretchtent daarom op bijna iedere locatie gebouwd worden;

2. Een stretchtent heeft uitstraling en geeft sfeer; daarmee is een stretchtent veel meer dan alleen een overkapping;

3. Een stretchtent is goed aanpasbaar aan de weersomstandigheden; voor extra beschutting kunnen de zijkanten omlaag getrokken worden of kunnen zijwanden geplaatst worden;

4. Een stretchtent kan snel en eenvoudig opgebouwd worden. Er is geen zwaar materieel voor nodig;

5. Bij ons regelt u alles-onder-één dak; niet alleen de tent, maar ook de inrichting, verlichting en accessoires indien u dat wenst;

6. Onze ervaren binnendienst helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes om uw bedrijfsfeest tot een onvergetelijke dag te maken.

Uiteraard voldoen onze tenten aan alle keurmerken en zijn wind- en waterdicht en brandveilig. Kortom: een stretchtent biedt vele voordelen. Heeft u toch nog aanvullende vragen? Neem contact op via ons contactformulier of bel naar 088 – 010 8230.

Huur uw stretchtent in vijf stappen

Wilt u een stretchtent huren voor uw bedrijfsfeest? Regel het eenvoudig en snel online bij 24Tent.


1. Contact
Wij zijn bereikbaar op: 088 – 010 8230 of gebruik ons contactformulier om uw vraag te stellen. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met onze configurator.


2. Wensen
Samen nemen wij uw wensen en de mogelijkheden door. Onze ervaren medewerkers helpen u met het maken van de juiste keuzes om uw feest onvergetelijk te maken.


3. Offerte
Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Voelt u zich op uw gemak bij onze werkwijze dan brengen we samen uw evenement in kaart en maken we eventueel de offerte op.


4. Bouwen
Als u akkoord bent, maken we verdere afspraken over bouwdata, contactmomenten en betaalafspraken. Hoe dit in zijn werk gaat verschilt per aanvraag en locatie.


5. Service
Ook als er zich wijzigingen voordoen, het weer anders is dan verwacht of als er andere onverwachte zaken zich voordoen, zijn we er voor u.

Gebruik Calculator