Stretchtent huren?

Stretchtent huren

Wilt u een stretchtent huren om uw feest of evenement onvergetelijk te maken? Bij ons bent u aan het juiste adres. Van een tuinfeest tot een bruiloft en van het bedrijfsfeest tot de opening van uw nieuwe zaak. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag.

Kies hieronder het evenement waarvoor u een stretchtent wilt huren of start direct met het samenstellen van uw stretchtent. Wilt u los van de tent, ook een inrichting huren? Eventueel een vloer of verlichting? Het kan allemaal!

Gebruik Calculator
 • Verhuur stretchtenten voor ieder evenement

  Op zoek naar een stretchtent voor uw evenement? Geef uw wensen in een paar klikken door in onze configurator en u ontvangt een vrijblijvende prijsindicatie in uw mailbox.

  Wilt u ook een inrichting huren?
  Wij verhuren ook elke inrichting die u zich maar kunt voorstellen. Gaat u voor Strak wit, Industrieel of toch liever Steigerhout? Wij regelen het graag voor u.
  Kijk hier voor de mogelijkheden.

 • Vraag uw offerte aan

  Bent u benieuwd naar een kostenindicatie voor uw droomtent? Wat voor type gelegenheid betreft het? Hoeveel personen? Wilt u tevens een inrichting huren en gaat u compleet in stijl? Laat het ons weten en u ontvangt uw prijsindicatie geheel vrijblijvend in uw mailbox.

  Mocht u de mail niet ontvangen, controleer dan uw ongewenste e-mail. Staat hij daar ook niet dan zijn we te bereiken op 088 010 8230. We kijken graag met u mee!

 • Locatie
  Heel NL
 • Opbouwtijd
  4 uur
 • Formaat
  25-400 m2
 • Kleur
  Sandcream

Waarom kiezen voor een stretchtent?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een stretchtent van 24Tent:

1. U kunt zelf de vorm en afmeting bepalen. Met een beetje creativiteit kan een stretchtent daarom op bijna iedere locatie gebouwd worden;

2. Een stretchtent heeft uitstraling en geeft sfeer; daarmee is een stretchtent veel meer dan alleen een overkapping;

3. Een stretchtent is goed aanpasbaar aan de weersomstandigheden; voor extra beschutting kunnen de zijkanten omlaag getrokken worden of kunnen zijwanden geplaatst worden;

4. Een stretchtent kan snel en eenvoudig opgebouwd worden. Er is geen zwaar materieel voor nodig;

5. Bij ons regelt u alles-onder-één dak; niet alleen de tent, maar ook de inrichting, verlichting en accessoires indien u dat wenst;

6. Onze ervaren binnendienst helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes om uw feest tot een onvergetelijke dag te maken.

Uiteraard voldoen onze tenten aan alle keurmerken en zijn ze wind- en waterdicht en brandveilig. Alle standaardmaten die wij leveren vindt u hier.

24Tent voor groot en klein event

Er zijn veel aanvullende mogelijkheden bij verhuur van stretchtenten. Wilt u wellicht wat statafels en een leuke bar erbij? Of gaat u voor een complete inrichting in de stijl van uw keuze? En wilt u een vloer? Wanneer is dat eigenlijk nodig? En wat zijn de opties met verlichting in de stretchtent? Klik op de onderstaande buttons voor meer informatie.

Huur uw stretchtent in vijf stappen

Wilt u een stretchtent huren voor uw feestlocatie, uw horecagelegenheid, uw trouwlocatie of voor het feest in uw tuin? Regel het samen met ons.


1. Contact
Wij zijn bereikbaar op: 088 – 010 8230 of gebruik ons contactformulier om uw vraag te stellen. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen met onze configurator.


2. Uw wensen
Samen nemen wij uw wensen en de mogelijkheden door. Onze ervaren medewerkers helpen u met het maken van de juiste keuzes om uw feest onvergetelijk te maken.


3. Offerte
Wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Voelt u zich op uw gemak bij onze werkwijze dan brengen we samen uw evenement in kaart en maken we eventueel de offerte op.


4. Bouwen
Als u akkoord bent, maken we verdere afspraken over bouwdata, contactmomenten en betaalafspraken. Hoe dit in zijn werk gaat verschilt per aanvraag en locatie.


5. Service
Ook als er zich wijzigingen voordoen, het weer anders is als verwacht of als er andere onverwachte zaken zich voordoen, zijn we er voor u.

Gebruik Calculator