Feest met tent? Wij doen niet anders.

Met veel passie en trots werken wij dagelijks samen in een ervaren ploeg met een grote teamspirit. Dit is een ware samensmelting van mensen met een achtergrond in tentenverhuur, evenementenorganisatie, evenemententechniek en -opbouw, met Rens Krol op de voorgrond.

Op de voorgrond: Rens Krol

Rens Krol staat bij 24 Tent op de voorgrond. Met vele jaren ervaring in de opbouw van stretchtenten en het inrichten van feesten, kan hij al zijn kennis en kunde kwijt in 24 Tent en leiding geven aan het team.
Al op jonge leeftijd startte Rens in de evenementenbranche, waar hij nog steeds elke dag met veel plezier werkt en veel energie uithaalt. Niet zo gek, want Rens houdt van hard werken en echte uitdagingen! Hij zet alles op alles om de droomfeesten van mensen tot werkelijkheid te maken.

Rens: ¨Het mooiste aan mijn werk is de waardering die je krijgt, als een feest boven verwachting is waargemaakt.¨

Onze partners

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een betrouwbaar en loyaal netwerk van partners om ons heen kunnen creëren. Samen met hen bouwen we voort op de jarenlange ervaring die wij al in huis hebben. We zijn benieuwd wat voor mooie feestjes de toekomst in petto heeft!

Onze werkwijze

Wij leveren enerzijds tenten die in een paar klikken met de productconfigurator naar type feest en stijl te customizen zijn. Wij leveren altijd maatwerk. Als het nodig is, komen we bij u thuis voor persoonlijk contact en een advies op maat. Wij zorgen altijd voor heldere afspraken, korte lijnen door middel van 1 contactpersoon en hoge kwaliteit.

Organiseert u een evenement met meerdere tenten? Dat vraagt om maatwerk! Bel 088 010 82 30 of ga naar het contactformulier >