Strak zwart

Strak zwart

Black tie à la James Bond
Een stretchtent in Strak Zwart leent zich uitstekend voor ieder classy feestje! Met een ¨black tie¨ thema wordt uw feest omgetoverd tot een chique locatie, waar James Bond zich helemaal thuis zou voelen.

Wat is ¨black tie¨ precies? Denk aan heren in smokings, dames in lange zwarte jurken en een shaken, not stirred-Martini in de hand. Ziet u het al voor zich? Wij wel! Een mooie zwarte strakke achtergrond en bijpassende inrichting kunnen in dit plaatje natuurlijk niet ontbreken. 24Tent zorgt dat uw black tie party geheel tot in de puntjes wordt verzorgd.

Stretchtent Strak zwart met meubilair

Wat is ¨black tie¨ precies? Denk aan heren in smokings, dames in lange zwarte jurken en een ¨shaken, not stirred¨-Martini in de hand. Ziet u het al voor zich? Wij wel! Een mooie zwarte strakke achtergrond en bijpassende inrichting kunnen in dit plaatje natuurlijk niet ontbreken. 24Tent zorgt dat uw black tie party geheel tot in de puntjes wordt verzorgd.

24Tent maakt het feest compleet

Onze stretchtenten zijn geschikt voor elke gelegenheid, van bedrijfsfeest tot groot evenement. Onze tenten komen in diverse stijlen, maar zijn allemaal even modern en sfeervol. Ze lenen zich bovendien uitstekend voor een flexibele opbouw: er zijn diverse opstellingen mogelijk en de stretchtent is naar eigen wens aan te passen. Wilt u meerdere tenten met elkaar verbinden? Een dansvloer? Een buffet? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kenmerken

 • Locatie:
  Heel NL
 • Opbouwtijd:
  4 uur
 • Zijwanden:
  40m
 • Kleur:
  Zwart

Configureer tent

Op zoek naar een stretchtent in Strak Zwart voor uw black tie themafeest? Door middel van de configurator geeft u al uw wensen in een paar klikken aan ons door. Wij regelen de rest.

Start configuratie