Vintage Oak

Vintage Oak

Peaky Blinders themafeest? Kies Vintage Oak!
Bent u ook zo gek op de jaren 20-stijl? Met series als Peaky Blinders en boekverfilming The Great Gatsby zijn Roaring-Twenties-themafeesten in opkomst. Een goede reden om eens alles uit de kast te trekken: flapper dress aan, peaky hat op en feesten maar!
Vintage thema´s zoals de Roaring Twenties, Peaky Blinders en The Great Gatsby zijn zo leuk, omdat u hiermee maximaal kunt uitpakken. Minimalisme blijft buiten de deur: laat uw gasten helemaal opgaan in de stijlvolle dresscode, zorg voor wat Foxtrot en Lindy Hop op de dansvloer… Maar het Amerikaanse alcoholverbod uit de jaren 20 laten we voor vanavond wel even achterwege.

Stretchtent Vintage Oak met meubilair

Een feest met stretchtent in stijl Vintage Oak leent zich uitstekend voor divers meubilair: het is maar net voor welk thema u gaat! Heeft u een Peaky Blinders thema? Dan staan loungebanken hier mooi! Een Great Gatsby thema? Dan mag de dansvloer niet ontbreken! Wat u ook voor ogen heeft: wij verzorgen alles. We helpen u bij de inrichting tot catering. Een groot feest op locatie met meubels en meerdere tenten? Dat vraagt om maatwerk >

24Tent maakt het feest compleet

Onze stretchtenten in Vintage Oak zijn geschikt voor diverse gelegenheden, van jubileum tot groot evenement. De stretchtenten van 24Tent zijn flexibel in opbouw: diverse opstellingen zijn mogelijk. Ook aan de binnenkant zijn de mogelijkheden eindeloos: van aankleding, meubilair tot catering, wij helpen u uw feest geheel naar wens te creëren!

Kenmerken

 • Locatie:
  Heel NL
 • Opbouwtijd:
  4 uur
 • Zijwanden:
  40m
 • Kleur:
  Grijs, Bruin, Wit, Zwart

Configureer tent

Op zoek naar een stretchtent in Vintage Oak voor een Roaring Twenties of ander themafeest? Door middel van de configurator geeft u al uw wensen in een paar klikken aan ons door. Wij regelen de rest..

Start configuratie