Strak wit

Strak wit

Een wit decor voor de mooiste dag!
Voor de mooiste dag van uw leven, wilt u natuurlijk het mooiste decor. Speciaal voor bruiloften bieden wij onze stretchtent in Strak Wit: een passende achtergrond en romantische sfeermaker voor iedere bruiloft. Overdag snijdt u hier de taart aan en proost u met naaste familie en vrienden. ´s Avonds gaan de tafels en stoelen aan de kant en geeft u hier een feest der liefde!

Geeft u geen bruiloftsfeest, maar een evenement in befaamde zomerse Hamptons-stijl? Ook dan is onze stijl Strak Wit een passende keuze. Vraag uw gasten om volledig wit gekleed te komen en wij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Een glas champagne erbij en u waant zich op een typisch New York Hamptons-feestje!

Stretchtent Strak Wit met meubilair

Huur een stretchtent in Strak Wit en geniet van vele voordelen. Met een tent in Strak Wit creëert u direct een mooie look en achtergrond voor uw (bruilofts)feest die de sfeer helemaal compleet maakt. Maak het af met alle extra´s die we bieden: wij zorgen voor passend Strak Wit meubilair voor al uw gasten en brengen u in contact met de beste cateraars.

24Tent maakt het feest compleet

De stretchtenten van 24Tent zijn geschikt voor elke gelegenheid. Welke stijl u ook kiest: onze tenten zijn modern en sfeervol en maken het feest helemaal af. De tenten lenen zich goed voor een flexibele opbouw: er zijn diverse opstellingen mogelijk en de stretchtent is naar eigen wens aan te passen.

Kenmerken

 • Locatie:
  Heel NL
 • Opbouwtijd:
  4 uur
 • Zijwanden:
  40m
 • Kleur:
  Strak wit

Configureer tent

Op zoek naar een stretchtent in Strak Wit voor uw bruiloftsfeest of Hamptons thema? Door middel van de configurator geeft u al uw wensen in een paar klikken aan ons door. Wij regelen de rest.

Start configuratie