Steigerhout

Steigerhout

Haal Ibiza naar Nederland
Feesten in Ibiza-stijl! Klinkt dat als iets voor u en uw gasten? Dan is een vlucht naar Ibiza voor een avondje misschien wat overdreven… Maar dat hoeft ook helemaal niet! 24Tent haalt Ibiza speciaal voor uw evenement naar Nederland.

Met een stretchtent Steigerhout in Ibiza-stijl organiseert u een avond om nooit te vergeten voor vrienden, collega´s en andere gasten. Denk strand. Denk hippie. Denk zon. Met een rosé in de hand en een mooi compleet gestylde tent is Ibiza ineens heel dichtbij!

Stretchtent Steigerhout met meubilair

Het huren van een stretchtent in Steigerhout komt met vele voordelen. U hebt een instant mooie look voor uw feest die de toon zet. Wilt u het nog completer maken? Vraag uw gasten alles uit de kast te trekken en hun entree te maken in dresscode ¨Ibiza¨! Niet genoeg? Dan kan 24Tent ook passend meubilair bezorgen en u koppelen aan de beste cateraar. We zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

24Tent maakt het feest compleet

De stretchtenten van 24Tent zijn geschikt voor elke gelegenheid. Welke stijl u ook kiest: onze tenten zijn modern en sfeervol en maken uw evenement helemaal af. De tenten lenen zich goed voor een flexibele opbouw: er zijn diverse opstellingen mogelijk en de stretchtent is geheel naar wens aan te passen. Wilt u meerdere tenten met elkaar verbinden? Een houten vloer?
Een gave DJ booth? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kenmerken

 • Locatie:
  Heel NL
 • Opbouwtijd:
  4 uur
 • Zijwanden:
  40m
 • Kleur:
  Hout

Configureer tent

Of u nu een festival organiseert, gaat trouwen of een bijeenkomst plant, stretchtenten zijn geschikt voor elke gelegenheid. Ze zijn modern, sfeervol en zien er waanzinnig uit voor een gedenkwaardig evenement. Stel uw feest samen door middel van onze configurator.

Start configuratie