Smart Iron

Smart Iron

Back to the future!
De Smart Iron-stijl is zeer geschikt voor een futuristisch themafeest. Tegenwoordig zien we dit thema steeds vaker terugkomen in diverse variaties: met een knipoog naar het futurisme van films uit de jaren 80, zoals Back to the Future en Robocop, of gebaseerd op de populaire serie Stranger Things. Glow sticks paraat en elektromuziek aan!

Door de trends van tegenwoordig spreekt de futuristische stijl menig publiek aan: voor een ouder publiek werkt het juist nostalgisch, terwijl een jonger publiek het ervaart als de trend van nu! De ideale stijl voor een gemĂȘleerd publiek.

Stretchtent Smart Iron met meubilair

Hoe ver u gaat in deze Smart Iron-stijl is helemaal aan u: maak het bijvoorbeeld helemaal af met af met laser-verlichting, Smart Iron meubilair en cocktails uit de toekomst. Heeft u wensen voor specifieke meubels, een bar of DJ-booth? Ook dat regelt 24Tent voor u.

24Tent maakt het feest compleet

Onze stretchtenten in Smart Iron zijn geschikt voor diverse gelegenheden, van
bedrijfsfeestje tot festival. De stretchtenten van 24Tent zijn flexibel in opbouw: diverse opstellingen zijn mogelijk. Wij verzorgen alles van binnen en buiten, van tent tot meubels. Wilt u bijpassende catering voor uw futuristische feest? Wij brengen u in contact met de beste cateraar.

Kenmerken

 • Locatie:
  Heel NL
 • Opbouwtijd:
  4 uur
 • Zijwanden:
  40m
 • Kleur:
  Zwart, Oranje, Groen, Blauw

Configureer tent

Op zoek naar een stretchtent in Smart Iron voor een futuristisch themafeest? Door middel van de configurator geeft u al uw wensen in een paar klikken aan ons door. Wij regelen de rest.

Start configuratie