Betonlook

Betonlook

Breng Berlijn naar uw locatie!
Houdt u ook zo van de Berlijnse stijl? Rauw, robuust en underground, maar toch zo open en gezellig! Met een stretchtent in Betonlook hoeft u niet af te reizen naar onze oosterburen: wij bouwen uw eigen klein-Berlijn op uw locatie.

Deze industriële stijl is geschikt voor diverse feestjes en een gemêleerd publiek: zowel de rocker als de hiphopper, de bierdrinker en de cocktail-nipper, zullen zich hier op hun plek voelen! Het leuke van de industriële stijl is ook dat u er alle kanten mee uit kunt. Wij hebben meubels die perfect in stijl aansluiten, maar het is ook goed te combineren met geheel andere stijlen voor een eclectisch geheel, zoals Vintage Oak.

Stretchtent Betonlook met meubilair

Maak uw feest in industriële Berlijnse stijl compleet met een stretchtent in Betonlook. Houdt u het bij de buitenkant of maakt u het af met een bijpassende inrichting aan de binnenkant? Heeft u wensen voor specifieke meubels, een bar of DJ-booth? Ook dat regelt 24Tent voor u. Want, wij verzorgen alles van binnen en buiten: van tent tot meubels. Wilt u een feest met catering? Wij brengen u in contact met de beste cateraar.

24Tent maakt het feest compleet

Onze stretchtenten zijn geschikt voor elke gelegenheid, van bedrijfsfeest tot groot evenement. Onze tenten komen in diverse stijlen, maar zijn allemaal even modern en sfeervol. Ze lenen zich bovendien uitstekend voor een flexibele opbouw: er zijn diverse opstellingen mogelijk en de stretchtent is naar eigen wens aan te passen. Wilt u meerdere tenten met elkaar verbinden? Een dansvloer? Een buffet? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kenmerken

 • Locatie:
  Heel NL
 • Opbouwtijd:
  4 uur
 • Zijwanden:
  40m
 • Kleur:
  Grijs

Configureer tent

Op zoek naar een stretchtent in Betonlook voor een industrieel themafeest? Door middel van de configurator geeft u al uw wensen in een paar klikken aan ons door. Wij regelen de rest.

Start configuratie