Stijlen

Stijlen

Stretchtenten in diverse stijlen.
Bij 24Tent maken we uw feest compleet met stretchtenten in stijl. Stijl is natuurlijk aan persoonlijke smaak onderhevig, dus wij hebben voor ieder wat wils! Geeft u een (bruilofts)feest of evenement in chique stijl die vraagt om een bijbehorende classy dresscode? Ga dan bijvoorbeeld voor Strak Wit of Strak Zwart. Een feest met een vintage thema à la Peaky Blinders of The Great Gatsby? Ga dan zeker voor onze Vintage Oak. De internationale party scene naar uw eigen locatie brengen? Kies voor hip steigerhout of de industriële betonlook. U leest het: wat het thema ook is, wij hebben een stijl stretchtent die erbij past!

Steigerhout

Bekijk stijl

Strak wit

Bekijk stijl

Smart Iron

Bekijk stijl

Betonlook

Bekijk stijl

Vintage Oak

Bekijk stijl

Stijl stretchtent huren met meubilair

Met een stretchtent in stijl naar keuze, zet u de toon voor uw feest of evenement. Wilt u de gekozen stijl complimenteren met passend meubilair? Dat kan! Bij 24Tent verzorgen we niet alleen de stretchtenten voor uw evenement, maar kunnen we deze ook compleet inrichten met passend meubilair. Met meubilair geeft u uw feest nog meer uitstraling: zo wordt het een mooi geheel, dat echt helemaal af is. 24Tent biedt per stijl een passende inrichting en heeft hierbij aan alles gedacht: stoelen, (sta)tafels, krukken, bar, buffet, banken en de DJ booth. Wat u ook zoekt: wij hebben het in huis en denken met u mee over een passende inrichting. Wanneer er is besloten welk meubilair het beste zal staan, zorgen wij dat het op tijd naar uw locatie wordt gebracht.

Een stijl en thema voor ieder event

Met onze stretchtenten kunt u feesten in stijl. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, sweet-sixteen, afstudeerfeest, jubileum, feest op locatie of groot evenement: iedereen vindt bij ons een tent in de gewenste stijl!
Had u nog geen thema op het oog voor uw feest? Dan kunt u zich door onze tenten laten inspireren! Neem een kijkje en beslis wat past: gaat u voor trendy, vintage of strak?

Gebruik Calculator